Rabattkod på hotell i Japan?

Många hör av sig till oss för att få reda på hur man kommer undan billigt på sin resa till Japan. Det är inte alltid lätt, eftersom själva resan ofta blir dyr. Däremot finns det sätt att komma undan billigt om man bara vet var man ska leta. Vi har självklart satt ihop en bra guide där du kan hitta smarta och billiga sätt att ta sig till världens vackraste land!

 Att resa till Japan är för många förknippat med många utflykter till spännande öar och platser. Det i kombination med riktigt god mat och spännande shopping. Hur sparar man då in pengar så att man har råd att göra allt det där man drömmer om? För det första måste man förstås hitta ett bra sätt att komma undan dyra boendekostnader. Det smartaste sättet är att försöka leta reda på rabattkod för Hotels.com!

Bo billigare, res bättre

…Eller tvärtom? Ett bra tips för att komma undan billigt på en resa är genom att lägga krutet på något och spara in på något annat. En klassiker är att bo billigt, eftersom man ofta inte är hemma så mycket när man reser i Japan. Ofta vill man göra dagsturer och kan då kosta på sig lite billigare boende. Det här känner du förstås efter bäst själv, om du är redo att dra in lite på bekvämligheten. Har du riktigt tur hittar du ju en rabattkod till ett finare boende, och då är ju det problemet löst!

Vad kan man då hitta på för spännande? Här kommer vi med lite tips på vad du kan göra.

  • Upplev Tokyo
  • Ta en dagstur till någon spännande ö – varför inte Naoshima?
  • Åk Train Suite Shiki-Shima, Japans lyxigaste tåg

Den sista punkten är lite rolig i sammanhanget. Inför att Japan ska husera OS 2020 så kommer man nämligen rusta upp den redan mycekt fina infrastrukturen i Japan. Varje japan förväntas därmed finansiera det med en ”utreseskatt”. Tre miljarder kronor på tre månader förväntas man dra in för att rusta upp detta projekt.

Sedan är ett annat tips förstås att upptäcka deras rika historia. Besök någon historisk plats eller res i filmens tema! Japan är rikt på både kultur, konst, historia och moderna trender och arkitektur. Det är nästan svårt att avgränsa sig. Trevlig resa!